RED SANDRA

Langspeelfilm van Jan Verheyen en Lien Willaert

•Vanaf 27 oktober 2021 in de bioscoop•

Met: Sven De Ridder, Darya Gantura, Rosalie Charles, Lara Hubinont, Clément Manuel Charles Aitkin Kaisa Hammarlund, Viviane De Muynck, Peter Gorissen, Ini Massez, Elke Van Mello, Robbie Cleiren, Charlotte Anne Bongaerts, Jan Hammenecker, Dirk Tuypens, Sara De Roo, Karel Vingerhoets, Pepijn Caudron, Gilda De Bal, Vic De Wachter & Vincent Van Sande.

Totaal onverwacht krijgen William en Olga de diagnose dat hun enige dochtertje Sandra (6) aan MLD, een zeldzame spierziekte, lijdt. Ze heeft nog ongeveer een jaar te leven. De wereld van het perfecte gezinnetje stort in elkaar.
“Ik zou ALLES doen om mijn kind te redden”. Hoeveel ouders zeggen dat niet? Willem Massart doet het.
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.