ALL OF US

ENSOR-NOMINATIE – BESTE ACTEUR – 2021

Langspeelfilm van Willem Wallyn • Met: Barbara Sarafian, Maaike Neuville, Jan Hammenecker, Bruno Vandenbroecke, Wim Opbrouck, Joke Devynck, Tom Vermeir, Delfine Bafort ea.

All of Us, film van Willem Wallyn. Met Barbara Sarafian, Maaike Neuville, Bruno Vandenbroecke, Jan Hammenecker, Wim Opbrouck, Joke Devynck, Tom Vermeir, Delfine Bafort ea. / © Eric de Mildt, W2& Artemis. All rights reserved.


All of us is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy (Maaike Neuville), die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten (Joke Devynck, Jan Hammenecker, Bruno Vanden Broecke), geleid door therapeute Els (Barbara Sarafian) die zelf in volle midlifecrisis zit. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar ze heeft een plan. Samen met de andere leden van de praatgroep begint ze haar toekomstplannen en die van haar medepatiënten vorm te geven.

Avec: Barbara Sarafian, Maaike Neuville, Jan Hammenecker, Bruno Vandenbroecke, Wim Opbrouck, Joke Devynck, Tom Vermeir, Delfine Bafort ea.

All of Us est l'histoire tragicomique de Cathy (Maaike Neuville), femme au foyer, qui n'a plus que quelques mois à vivre. Elle se retrouve dans un groupe de soutien pour patients en phase terminale (Joke Devynck, Jan Hammenecker, Bruno Vanden Broecke), guidé par Els (Barbara Sarafian), thérapeute, qui est elle-même en pleine crise de la quarantaine. Cathy décide de ne pas informer sa famille de sa situation, mais elle a un plan. Avec l'aide des autres membres du groupe de soutien, elle commence à façonner ses plans d'avenir et ceux de ses congénères.
trailer All of Us